ELITE PROF ART - "A dream come true"

  

Galeriile de arta ELITE PROF ART organizeaza in luna iunie, o expozitie caritabila, un eveniment deloc singular in activitatea sa. Artistii care vor sa participe se pot inscrie (coordonatele - mai jos), iar cei care pot ajuta prin participare si nu numai, vor fi anuntati cu precizie despre desfasurarea evenimentului. 

  Copilaria este acea parte a vietii in care toti visam frumos, iar unii chiar ajung sa-si vada visurile cu ochii. Altii, pentru ca soarta le-a fost potrivnica, nu ajung niciodata sa atinga aceasta bucurie. Pentru ca in jurul nostru sunt copii care traiesc alaturi de noi, dar, din pacate intr-o lume a lor, este de datoria noastra, a tuturor, a celor multi, sa le dam si lor ocazia de a se bucura macar de o copilarie fericita.

  Pentru a ajuta, este nevoie ca societatea si toate organizatiile sa se implice si sa-si aduca propriul aport, fiecare in domeniul lui de activitate, pentru a duce la indeplinire aceasta datorie morala pe care o avem, de a aduce mici momente de fericire in viata celor mai putin norocosi.

  Este ocazia cu care, Galeria de arta Elite Prof Art & Recenzii Filme Cinema, in colaborare cu Asociatia Om Anima, organizeaza in cursul lunii iunie 2018, expozitia caritabila cu vanzare “A dream come true” avand ca scop strangerea de fonduri pentru copiii diagnosticati cu autism. Banii obtinuti vor fi folositi pentru amenajarea unui spatiu de terapie pentru acesti copii.

  Gazda evenimentului este Galeria de arta Elite Prof Art, cu sediul in Cotroceni, str. dr. Ioan Nanu Muscel nr. 13, Bucuresti. Evenimentul va consta in vanzarea lucrarilor de arta, direct sau prin licitatie, precum si un mic moment muzical. Vor participa organizatii si personalitati din lumea artistica romaneasca si internationala. La eveniment sunt invitati sa participe toti artistii vizuali care doresc sa-si aduca aportul la aceasta actiune caritabila si care vor avea amabilitatea de a dona o lucrare in acest scop.

  Pentru inscrieri la eveniment si relatii suplimentare, personalul galeriei va sta la dispozitie pe e-mail: galeriaeliteprofart2011@gmail.com sau la tel. 0766304055/0787829122.

  Va multumim pentru intelegere,
Galeria de arta Elite Prof Art

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Totalul afișărilor de pagină

Follow
Bloguri, Bloggeri si Cititori
Check Page Rank
Follow

About

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner